En skivbutik i Sundsvall

Välkomna tillbaka hit till min blogg, alla mina härliga läsare! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en trevlig helg med många avkopplande timmar i det vackra vädret. Till alla er som har trillat in här under den senaste veckan så vill jag dels hälsa er välkomna, men även säga att jag hoppas att ni hittar någonting underhållande att läsa här på min blogg där jag skriver om lite allt möjligt. Idag tänkte jag till exempel skriva om Vinylstallet som är både en butik online, men även en fysisk butik där man har gjort det som en skivbutik var för ett par decennier sedan. Hit kan alla som befinner sig i bl.a. Sundsvall, Östersund och Härnösand vända sig då de vill hitta en skiva som passar in i deras samling. Där kan man bland annat även finna versioner av posters och filmer som man kanske inte skulle hitta någon annanstans. Jag åkte dit med min sambo i förra veckan och jag skrev även ett snabbt inlägg där jag nämnde att vi hade varit där. Det var många av er som då hörde av sig eller kommenterade på inlägget att ni ville veta vart den här skivbutiken var någonstans. Och den som vi besökte låg på Bankgatan 6 i Sundsvall. Jag tycker absolut att ni ska åka dit ifall ni har intresset!